UDRUŽENJE SRBIJA MOJA OTADŽBINA: Neko ko je masovni ubica ili monstruozni silovatelj dece ne sme nikada nikome više da naudi
Foto: Kurir

UDRUŽENJE SRBIJA MOJA OTADŽBINA: Neko ko je masovni ubica ili monstruozni silovatelj dece ne sme nikada nikome više da naudi

Politika -

Povodom masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" i krvavog pira u Mladenovcu "Udruženje Srbija moja otadžbina" podseća da je od samog formiranja, još 2019. ukazivala na to da je neophodno uvesti smrtnu kaznu kako bi se sprečio kriminal u Srbiji i zaštitila naša deca.

- Neko ko je masovni ubica, monstruozni silovatelj dece ne sme nikada nikome više da naudi - kaže Veroljub Nedeljković , predsednik udruženja SMO.

Iz udruženja poručuju da podržavaju inicijativu predsednika Aleksandra Vučića i Vlade RS za sve predloge koje daju kako bi se obračunali sa strahovitim zločinima koji se dešavaju u Srbiji. Nedeljković tvrdi da je to jedini način da se uhvati u koštac sa kriminalom, iskoreni narko-trafiking i da se sačuva svako dete.

- Predlažemo Vladi RS da se ponovo uvedu radne akcije kako bi se omladina kroz lepa druženja učila pravim moralnim vrednostima, ljubavi prema domovini, prijateljima i zajedništvu - rekao je predsednik SMO.

Veroljub Nedeljković
Veroljub Nedeljković foto: Kurir

Udruženje SMO broji već oko 9.000 članova pretežno vojnih veterana iz čitave eks-Jugoslavije i formirano je s ciljem opštenarodnog preporoda države i borbom za održanje i prosperitet nezavisne Srbije. Osnovni smerovi delovanja ovog udruženja su očuvanje Srbije, promena Ustava, vraćanje ustavne kategorije smrtne kazne.

- Posle četvrtog deteta majkama ćemo garantovati penzije, a u našem programu je borba za nezavisnost sudstva, vraćanje Vojnog suda, uključivanje crkve u zakonodovnu vlast, potpuno besplatno školstvo, jačanje zdravstva, vojske, i svih državotvornih institucija. Pozdravljam poziv predsednka Vučića za veliki narodni skup 26. maja i pozivan građane i naše članove da dođu u što većem broju - najavljuje Nedeljković, koji dodaje da za svako dato obećanje garantuje sopstvenim životom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track