PREDSEDNIK VUČIĆ O ODLASKU NA SVADBU ŠEŠELJEVOG SINA: Zar da se odreknem kuma koji mi je krstio sina i ćerku?!
Foto: Printscreen Happy

PREDSEDNIK VUČIĆ O ODLASKU NA SVADBU ŠEŠELJEVOG SINA: Zar da se odreknem kuma koji mi je krstio sina i ćerku?!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa čuđenjem se zapitao da li treba da se odrekne svog kuma zato što imaju različite političke stavove, jer je u javnosti napadnut zbog odlaska na svadbu sina Vojislava Šešelja, gde je, između ostalog, svirana pesma posvećena Pavlu Đurišiću.

Predsednik Vučić je tim povodom rekao:

"Dobio sam pre pet meseci poziv od porodice Šešelj za crkveno venčanje i krštenje dece na koje nisam mogao da odem, ali su napravili svečani ručak u restoranu Radmilovac, gde dugo nisam bio. Porodica Šešelj je to sve lepo organizovala, bilo je oko 200 ljudi. Sve stare kumove su smestili za jedan sto u ugao, ali ne iz nepoštovanja, već zato što su moji ljudi iz obezbeđenja rekli da im je tako najzgodnije. Za stolom su bili stari kumovi Lešić, Vujić, novi kum Milovan Bojić, ja sa ocem i sinom. Sedeo sam sat i nešto, doneo poklon, čestitao, bio uvažen".

Vučić je dodao da tom prilikom ništa nije jeo i da je popio dva soka.

"Kažu napio se, a ja popio dve zero kole. Nikad me niste videli pijanog niti ćete. Domaćinu je bilo neprijatno, jer nisam čak ni jeo".

Prokomentarisao je pojedine naslove da je na svadbi bio sa "ratnim zločincem".

"Vojislav je naručivao te pesme, a ja za pola njih nisam nikad ni čuo. Ja mu kažem koje su ti ovo pesme, ovo nije bilo u ono vreme. Baja Mali Knindža je dobio najveći aplauz, kad su njegovu neku pesmu pevali. Pitao sam Vojislava koje su mu to pesme. On je rekao da ja ne znam te njihove".

Predsednik je dodao da je video naslov koji kaže da se "u Vučićevom prisustvu pevala pesma o zlikovcu vojvodi Đurišiću".

"Da se odreknem kuma koji mi je krstio sina i ćerku?!", rekao je Vučić o Šešelju i dodao:

"Bili su divni domaćini. Jadranku nisam video 100 godina, njenu sestru Ninu takođe. Ne znam da li bih Vladimira i Mihajla prepoznao na ulici".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja