POTPREDSEDNIK NARODNOG POKRETA PUŠTEN: Oglasio se MUP, Pavlovića policija zaustavila na putu za Zlatibor
Foto: ATAimages

OGLASIO SE MUP

POTPREDSEDNIK NARODNOG POKRETA PUŠTEN: Oglasio se MUP, Pavlovića policija zaustavila na putu za Zlatibor

Politika -

U Policijsku upravu u Užicu danas je doveden M. P. (46) koji je prethodno zaustavljen na putu Užice-Zlatibor, jer je koristio mobilni telefon tokom vožnje, saopštio je MUP.

- Prilikom kontrole, utvrđeno je da je za njim raspisana potraga od strane PU za grad Beograd, zbog čega je doveden u službene prostorije PU u Užicu, gde mu je uručen poziv da se javi PU za grad Beograd prvog radnog dana, nakon čega je napustio prostorije policijske uprave.

Zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, napisan mu je prekršajni nalog.

Miloš Pavlović
foto: ATAimages

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policiju u političke svrhe i iznose netačne informacije.

- Naglašavamo da je M. P. zaustavljen zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje i da je doveden u PU Užice jer je za njim raspisana potraga, što je procedura koja bi usledila prema bilo kom građaninu.

Podsetimo, Narodni pokret Srbije danas je saopštio da je njihov potpredsednik Miloš Pavlović uhapšen danas u okolini Užica po poternici zbog navodnog učešća u nasilnom protestu ispred Skupštine Beograda 24. decembra.

Bonus video:

00:33

TZV. KOSOVSKA POLICIJA IZAZVALA INCIDENT: Patrola kod Leposavića zaustavila Srbina, brutalno ga pretukla i odvela na saslušanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track