ZAVRŠENE KONSULTACIJE O MANDATARU: Predsednik Vučić razgovarao s Pastorom, Zukorlićem i Žigmanovim (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

Razgovori sa SVM i listom Zukorlića i Žigmanova

ZAVRŠENE KONSULTACIJE O MANDATARU: Predsednik Vučić razgovarao s Pastorom, Zukorlićem i Žigmanovim (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je današnje konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade sa predstavnicima izborne liste Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg Predsednika, za našu zajednicu, za budućnost! i liste Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka - Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

12.00 - Predsednik se potom sastao s predstavnicima liste "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka -

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

10.15 - Vučić se prvo sastao s predstavnicima izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!".

1 / 4 Foto: M.K./ATAImages

Naime, predstavnici izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu za budućnost " stigli su oko 10.15 u zgradu Predsedništva na konsultacije kod predsednika Vučića o mandataru na sastav nove vlade.

U novom skupštinskom sazivu ova stranka, koju predvodi Balint Pastor, osvojila je šest poslaničkih mesta. Savez vojvođanskih Mađara tradicionalno je koalicioni partner Srpske napredne stranke.

Aleksandar Vučić, konsultacije o vladi, Savez vojvođanskih Mađara
foto: M.K./ATAImages

Posle tog sastanka, sledi razgovor sa predstavnicima liste "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka - Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini".

Predsednik Srbije započeo je 26. februara konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade.

Vučić je razgovarao sa predstavnicima izborne liste "Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi", a potom i sa listom "Ruska stranka – Slobodan Nikolić".

Bonus video:

00:58

Aleksandar Vučić: Imali smo sastanke važne za ceo region

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track