LJUDIMA PREKO GLAVE TOALET-PAPIR DRUŽINE! Božićeva: Građani žele napredak i znaju da jedno SNS i Vučić to mogu da obezbede
Foto: Kurir televizija

REAKCIJA

LJUDIMA PREKO GLAVE TOALET-PAPIR DRUŽINE! Božićeva: Građani žele napredak i znaju da jedno SNS i Vučić to mogu da obezbede

Politika -

Rast bloka koji predvodi Srpska napredna stranka u Beogradu od čak osam odsto u odnosu na decembarske izbore, što pokazuje najnovije istraživanje koje je Kurir ekskluzivno objavio, nije iznenađenje za funkcionere iz tabora naprednjaka.

Prema istraživanju u koje smo imali uvid, a koji je sprovela institucija bliža opozicionim partijama, blok koji predvodi SNS beleži rast, dok je koalicija Srbija protiv nasilja u padu od oko 1,5 odsto.

Stabilnu podršku od oko šest odsto trenutno ima koalicija NADA, koju čine novi DSS Miloša Jovanovića i POKS, dok pokret Branimira Nestorovića Pravi Mi može da računa na ozbiljan skok, i to na čak oko devet odsto.

Sandra Božić, potpredsednica Skupštine Srbije i članica Predsedništva SNS, za naš list ističe da "opozicija tradicionalno radi u korist svoje štete".

- Ali ne možete očekivati više od njihove dokazane netalentovanosti, bezidejnosti i potpunog odsustva pameti. Ljudima je preko glave toalet-papir družine, koja svaki put izneveri i svoja očekivanja, a ne poverenje birača - istakla je ona i dodala:

- Mi smo i odmah posle izbora vrlo jasno rekli da očekujemo još bolje rezultate u Beogradu, jer znamo vrlo jasno i precizno kakvu politiku nudimo građanima Beograda. Rad i trud ljudi prepoznaju, a u Beogradu je posebno vidljivo koliko je Srbija napredovala i da nikada više građani sebi ne smeju dozvoliti luksuz da glavnim gradom upravljaju secikese i lopovi poput Dragana Đilasa! Teške geopolitičke okolnosti u kojima se svet nalazi ne ostavljaju prostor za neozbiljnu politiku i nesposobne ljude, koje redom u toj takvoj opoziciji samo i imamo. Građani žele sigurnost i napredak i znaju da jedno Srpska narodna stranka i predsednik Vučić to mogu da obezbede.

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Opozicija baca rolne toalet papira u Skupštini Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track