ĐILAS UDARIO NA SAVA MANOJLOVIĆA I DEO OPOZICIJE KOJI IZLAZI NA IZBORE: "Vi imate fantomske odbornike, nabijaće nam to NA NOS"
Foto: Printscreen/Euronews Srbija

ĐILAS UDARIO NA SAVA MANOJLOVIĆA I DEO OPOZICIJE KOJI IZLAZI NA IZBORE: "Vi imate fantomske odbornike, nabijaće nam to NA NOS"

Politika -

Predsednik Stranke slobode i pravde ponovo je napao predsednika pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića i deo opozicije koji izlazi na izbore.

- Moraju da razmisle zašto smo došli do toga da u Beogradu na centralnim gradskim opštinama imamo ljude koji su neki šest dana pred rok za predaju rok, a neki mesec, dva ili tri, prebačeni iz perifernih delova Beograda na centralne gradske opštine. To su Stari grad, Novi Beograd i Vračar – rekao je Đilas.

On kaže da oni treba da objasne zašto je to urađeno, i zašto su doveli do situacije da je opozicija četiri meseca pričala o fantomskim biračima, a sada se kandiduju fantomski odbornici.

- Ne možete vi gospodo da se preselite u bilo koju beogradsku opštinu, i da pledirate da predstavljate sve građane, a ne znate ni ulice u toj opštini. Dakle to je još jedan problem, vlast će nam u sledećem periodu to nabijati na nos – kazao je on.

Podsećamo, Kurir je već pisao o sukobu Dragana Đilasa i dela opozicije koji će izaći na izbore, pre svega Sava Manojlovića.

Iza ovog sukoba, koji je eskalirao obaranjem liste Sava Manojlovića na Vračaru, krije se borba za lidera opozicije.

Bonus video:

00:44

SAVO MANOJLOVIĆ KOD BASARE Ovde je dozvoljeno varati sistem, a oni koji ga poštuju ispadaju glupi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja