NJIHOV INTERES JE DESTABILIZACIJA SRBIJE Vučić: Razmislite zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku
Foto: Nenad Kostić

NJIHOV INTERES JE DESTABILIZACIJA SRBIJE Vučić: Razmislite zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas, na predizbornom skupu u Čačku, da je važno da ljudi glasaju za listu "Srbija sutra".

- Nije Orban pogrešio kada je rekao da se sve polako kreće ka najvećem sukobu u istoriji. Postoji li išta što nam je potrebnije od unutrašnje stabilnosti - ništa. I razmislite zašto je jedna nemačka fondacija pre neki dan uplatila 40.000 evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Samo razmislite zašto. Šta je njihov interes? Zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku. Njihov interes je destabilizacija Srbije. U tome da bi i Čačak mogli da koriste kao grad platformu, zajedno sa nekim drugim gradovima, za napad na stabilnost u Srbiji, rekao je Vučić.

- Jel možete vi da pomislite da postoji neki drugi interes? Da su zainteresovani za žardinjere, dali bi pare za žardinjere, a ne za ovo. Zainteresovani su baš za ovo. Imamo bezbroj političkih problema sa kojima se suočavamo, a u svima njima Srbija beleži najveći rast i protiv nas ne postoje nikakve sankcije ni na jednom nivou. Uvek smo uspevali da čuvamo svoje nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada građane ne oštetimo. Vi samo razmislite šta bi neki uradili da dođu na vlast - da li biste dobili fabrike? Razmislite i zašto oni njih finansiraju i zašto plaćaju nekoga da glasa pritiv nas - upitao je Vučić.

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track