3:1 JUČE I 2:0 DANAS! VUČIĆ OTKAZAO GOSTOVANJE NA RTS zbog nefer tretmana: Zamolio da umesto njega PO 3. PUT UGOSTE MANOJLOVIĆA
Foto: Nenad Kostić

kurir saznaje

3:1 JUČE I 2:0 DANAS! VUČIĆ OTKAZAO GOSTOVANJE NA RTS zbog nefer tretmana: Zamolio da umesto njega PO 3. PUT UGOSTE MANOJLOVIĆA

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je gostovanje koje je bilo predviđeno za večeras u Dnevniku RTS, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, predsednik je "zamolio" rukovodstvo RTS da umesto njegovog gostovanja po čak treći put za dva dana ugoste kandidata za gradonačenika "Kreni promeni" Savu Manojlovića.

Podsetimo, Manojlović je sinoć učestovao u debati u emisiji Takovska 10, a RTS ga je ponovo ugostio i danas u emisiji Oko, što je Aleksandar Vučić otvoreno rekao ljudima sa RTS.

Javni servis je sinoć u emisiji ugostio čak trojicu opozicionih kandidata dok je SNS imala samo jednog predstavnika - Sinišu Malog.

- Takođe, evidentno je i da je Dobricu Veselinovića, još jednog opozicionog kandatata, RTS ugostio dva puta, koji je takođe bio u istoj emisiji i gde i Savo, a vreme mu je posvećeno i danas u "Oku" - kaže izvor Kurira.

Kada govorimo o ravnopravnoj zastupljenosti stranaka, na RTS su juče imali 3:1 u korist opozicije, a danas 2:0, dodaje naš izvor.

Kako saznajemo, Vučič do kraja kampanje, odnosno do dana izbora neće gostovati na javnom servisu, o čemu je obavestio i RTS.

Bonus video:

00:47

Vučić - Investicija je ogromna, 89 miliona, još neki veliki pogon da izgradite do 2027. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track