Najnovije vesti

Vučić: Policajci ne shvataju da je Dulić pušten!

Borba protiv visoke korupcije

Vučić: Policajci ne shvataju da je Dulić pušten!

Politika
Isto tako razumem da nemamo pravo da se mešamo u rad tužilastva i koliko već sutra ću se sastati sa pripadnicima specijalnih timova policije i pokušati da dogovorimo nastavak zajedničkog rada, poručio potpredsednik Vlade

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef biroa za koordinaciju rada bezbednosnih službi Aleksandar Vučić izjavio je da će se u sredu sastati sa pripadnicima specijalnih timova policije, kako bi dogovorili nastavak zajedničkog rada na borbi protiv korupcije.

Jedan deo policajaca nezadovoljan je odlukom tužilaštva da se Oliveru Duliću omogući da se brani sa slobode.

"U potpunosti razumem pripadnike policije koji, posle višemesečnog mukotrpnog rada, ne mogu da shvate da je njihov trud bačen pod noge", rekao je Vučić.

"Isto tako razumem da nemamo pravo da se mešamo u rad tužilastva i koliko već sutra ću se sastati sa pripadnicima specijalnih timova policije i pokušati da, uprkos svemu, dogovorimo nastavak zajedničkog rada na borbi protiv korupcije", rekao je Vučić.

Direktor srpske policije Milorad Veljović ocenio je večeras da je aktuelna borba protiv korupcije u interesu države, njenih građana i policije i da se ta šansa ne sme propustiti.

"Policija Srbije i ja kao direktor u potpunosti podržavamo borbu Vlade Srbije i njenog potpredsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala. Nama to daje još veću snagu i čvrstinu i u toj borbi ćemo istrajati u potpunosti, bez obzira na prepreke na koje nailazimo i budemo nailazili", rekao je Veljović.

On je dodao da se policija neće povlačiti pred problemima i istakao da je ovo istorijska šansa da se Srbija konačno obračuna sa korupcijom i organizovanim kriminalom.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...