Rasim Ljajić u poseti Azerbejdžanu
Foto: KURIR

Unapređenju privrednih odnosa

Rasim Ljajić u poseti Azerbejdžanu

Politika -
Potpredsednik Vlade Srbije sastaće se s predsednikom države Ilhamom Alijevim, premijerom Arturom Rasizadeom i ministrom ekonomskog razvoja Šahinom Mustafajevim

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić boraviće u zvaničnoj poseti Azerbejdžanu od danas do 27. novembra, najavljeno je iz Kabineta potpredsednika vlade.

Ljajić će se tokom boravka u Azerbejdžanu sastati sa predsednikom države Ilhamom Alijevim, premijerom Arturom Rasizadeom i ministrom ekonomskog razvoja Šahinom Mustafajevim.

U odvojenim susretima, Ljajić će sa njima razgovarati o unapređenju privrednih odnosa između dve zemlje, kao i mogućnostima za realizaciju azerbejdžanskih investicija u Srbiji.

Tokom zvanične posete Azerbejdžanu, Ljajić će učestvovati i u radu Međudržavnog mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Azerbejdžana, kao i na poslovnom forumu dve zemlje, na kome će se susresti 25 privrednika iz Srbije i 75 privrednika iz Azerbejdžana, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track