SNS: LDP neće zaustaviti borbu protiv kriminala

Koga je plaćao Mišković

SNS: LDP neće zaustaviti borbu protiv kriminala

Politika -
Naprednjaci ocenjuju da je LDP imala čitavu deceniju da pokaže šta ume da bi život građana Srbije učinila boljim, a "za sve to vreme nismo videli nijedan potez"

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da su žalosni pokušaji Liberalno-demokratskih partije (LDP) da jalovo napada i obesmišljava konačno pokrenutu borbu protiv korupcije i kriminala. U saopštenju SNS ocenjuje da LDP providnim neistinama pokušava da popuni nedostatke političkih ideja, "dok im je mozak operacije na prinudnom odmoru".

Zbog straha da njihov sponzor neće biti više u mogućnosti da ih finansira, šaka evra je dovoljna da se njihovi briljantni umovi pokrenu i svima nam drže lekcije i stave se u pogon propagandne mašinerije koja služi samo za odbranu Miroslava Miškovića, stoji u saopštenju SNS. Naprednjaci ocenjuju da je LDP imala čitavu deceniju da pokaže šta ume da bi život građana Srbije učinila boljim.

Za sve to vreme nismo videli nijedan potez, dok sad imamo pregršt ideja kako osujetiti borbu protiv korupcije, navodi SNS. Takođe, SNS zahteva od nadležnih državnih organa da olakšaju LDP i konačno objave spisak redovnih posetilaca Miškovićevih rezidencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track