Dinkić u Abu Dabiju o konkretnim projektima
Foto: Preent Screen

Dinkić u Abu Dabiju o konkretnim projektima

Politika -
Ministar finansija i privrede sastaće se sa predstavnicima Razvojnog fonda Abu Dabija (Abu Dhabi Development Fund) sa kojima će razgovarati o investicijama u sisteme za navodnjavanje za poljoprivrednike u celoj Srbiji

ABU DABI - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić potpisaće u Abu Dabiju sa predstavnicima kompanije "Al Dahra" predugovor o zajedničkom investicionom ulaganju Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u oblasti poljoprivrede.

Dinkić će se u Abu Dabiju sastati i sa predstavnicima Razvojnog fonda Abu Dabija (Abu Dhabi Development Fund) sa kojima će razgovarati o investicijama u sisteme za navodnjavanje za poljoprivrednike u celoj Srbiji.

Tokom posete predviđen je sastanak Dinkića sa predstavnicima kompanije "Mubadala“ na temu investicija u oblasti visokih tehnologija.

Ministar Dinkić će se sastati sa ministrom spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih emirata Abdulahom bin Zajedom al Nahjanom.

Vlada Srbije ovlastila je Dinkića da potpiše Ugovor sa predstavnicima Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track