Vučić: Verujem da Dačić zna šta govori
Foto: Beta

Nema zaštićenih

Vučić: Verujem da Dačić zna šta govori

Politika -
Vicepremijer nije hteo da komentariše pisanje medija o povezanosti bivšeg šefa Dačićevog kabineta sa Šarićem

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše pisanje medija o povezanosti bivšeg šefa kabineta Ivice Dačića sa narko bosom Darkom Šarićem, ali je naglasio da će odgovornost snositi svi umešani u taj slučaj, makar bili i iz njegovom okruženja."Verujem da gospodin Dačić zna šta govori, on vodi vladu. Jedino što mogu da kažem da će bilo ko, pa makar bio i neko iz mog okruženja, ma ko to bio, a da je sarađivao sa klanom Šarića i počinio krivcno delo, snositi odgovornost", kazao je Vučić novinarima.

On najpre nije želeo da komentariše medijske napise o povezanosti bivšeg šefa kabineta Ivice Dačića, Branka Lazarevića sa Šarićem, uz objašnjenje da ne želi da govori o političkoj dimenziji tog slučaja, ali je na insistiranje novinara naglasio da neće biti zaštićenih u rasvetljavanju "slučaja Šarić".

"Ko god je umešan u takvu vrstu kriminala i ko je doneo toliko problema ne samo našoj deci već svima i u orkuženju i Evropi - snosiće dogovornost", kazao je Vučić.

Vučić je rekao da se pronalaženje i privođenja odbeglog narko bosa Darka Šarića može očekivati u prvoj polovini ove godine:

"Ako smem, a nisam poznat po optimizmu ili davanju dobrih izjava koje ukazuju na nešto dobro u budućnosti, ali mislim da ćemo taj posao završiti ove godine ili u prvoj polovini godine", rekao je Vučić novinarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track