SNS: DS godinama vodi šizofrenu politiku

SNS: DS godinama vodi šizofrenu politiku

Politika -
Srpska napredna stranka poručila je danas, povodom kritika DS na račun vladine ekonomske politike, da je DS "u potpunosti izgubila kompas"

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je danas, povodom kritika DS na račun vladine ekonomske politike, da je DS "u potpunosti izgubila kompas" jer kritikuje one koji Srbiju leče od "svih onih bolesti koima su je upravo demokrate zarazile".

"Osim toga što godinama vode šizofrenu politiku, sada se usuđuju da spočitavaju bilo šta onima koji leče Srbiju od korupcije, pljačke, nezaposlenosti, siromaštva, odnosno svih onih bolesti kojima su je upravo demokrate zarazile", saopšteno je iz SNS povodom kritika iz DS na račun ekonomske politike vlade.

Naprednjaci smatraju da je "građanima dosta marketinga i lažne brige Đilasa i njegovih kompanjona, koji ne mogu da završe rečenicu, a da ne pomenu trudnice, porodilje i vrtiće.

"Da su se toliko brinuli i za njih, i za sve druge, ne bi novac otet od građana Srbije bio na njihovim privatnim računima. Da podsetimo "mudre" demokrate da je danas kurs nacionalne valute skoro na istom nivou kao pre godinu dana, dok je za vreme vladavine DS varirao u zavisnosti od potreba njihovih špekulantskih kombinacija i služio njihovom bahatom bogaćenju", stoji u saopštenju.

Srpska napredna stranka poručuje Đilasu da svoju stranku može da vodi kako god mu je volja, "čak i putem koji trasiraju nepismeni Gangula i Božović, ali sa Srbijom se više demokrate neće igrati, neće je pljačkati, niti više ponižavati".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track