DS: Srbija na ivici bankrota! ; SNS: DS je sramota Srbije!

Saopštenja

DS: Srbija na ivici bankrota! ; SNS: DS je sramota Srbije!

Politika -
Demokrate objavil saopštenje povodom rebalansa, naprednjaci odgovorili

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je "Demokratska stranka sramota Srbije". "To je jedina reakcija koju Srpska napredna stranka ima na još jedno u nizu njihovih glupih i besmislenih saopštenja", navodi se u saopštenju SNS.

Demokratska stranka saopštila je ranije da je "prijatno iznenađena najavama" Vlade Srbije da se posle godinu dana okrene ekonomiji i osnovnim životnim problemima građana."Ono što je svakom građaninu danas jasno je da se i ovog puta, zbog nedostatka jasnog plana i sposobnosti da se on sprovede, radi samo o marketinškom potezu Vlade," ocenila je DS u saopštenju. DS navodi da je u poslednjih godinu dana Srbija je dovedena do ivice bankrota, a 40.000 ljudi je ostalo bez posla.

"Nije realizovana ni jedna investicija, smanjene su plate i penzije, a državna administracija je, i pored najava o departizaciji, povećana za 10.000 partijskih kadrova", saopštila je DS i dodala da će reblansom budžeta koji je ocenila kao nerealan, država ući u minus od dve milijarde evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track