Zaharije Trnavčević bezrezervno podržava Vladu Srbije

Bogata Srbija

Zaharije Trnavčević bezrezervno podržava Vladu Srbije

Politika -
Bogata Srbija očekuje da će se poljoprivreda Srbije za mandata rekonstruisane vlade približiti agraru Danske, Holandije, Italije i drugih evropskih zemalja, uz mnogo veće investicije, primenu znanja i nove tehnološke postupke

BEOGRAD - Pokret poljoprivrednika i privrednika Bogata Srbija Zaharija Trnavčevića iskreno i "bezrezervno podržava" rekonstruisanu Vladu Srbije, saopštio je danas taj pokret.

Trnavčevićeva stranka očekuje od Vlade da pokrene privredu što bi dovelo do smanjenja nezaposlenosti i povećanja standarda građana.

"Kao jedina politička stranka u Srbiji čiji se programski ciljevi temelje na razvoju poljoprivrede, Bogata Srbija ima posebna očekivanja od novog ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Dragana Glamočića, kome je pružena velika šansa da racionalnije iskoristi agrarne potencijale i da se u Vladi izbori da brži razvoj poljoprivrede bude njen prioritetni zadatak", navodi se u saopštenju.

Bogata Srbija očekuje da će se poljoprivreda Srbije za mandata rekonstruisane vlade približiti agraru Danske, Holandije, Italije i drugih evropskih zemalja, uz mnogo veće investicije, primenu znanja i nove tehnološke postupke, većim procentom navodnjavanja, jeftinijim kreditima za seljake, podsticanjem zadrugarstva i povećanjem produktivnosti.

Trnavčević je poslanik u Skupštini Srbije, a izabran je na listi Preokret čiji je nosilac bio predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track