HIT NA FEJSBUKU PORUKA SNS: Dođite na miting kod Spensa, pogotovo vi koji ste dobili posao!
Foto: Facebook

SMS kruži društvenim mrežama

HIT NA FEJSBUKU PORUKA SNS: Dođite na miting kod Spensa, pogotovo vi koji ste dobili posao!

Politika -
Društvenim mrežama deli se fotografija poruke koju su navodno poslali iz novosadskog Gradskog odbora SNS, pozivajući na miting te stranke.

Kako se navodi u toj poruci, na miting ispred Spensa posebnu obavezu da dođu imaju oni koji su "dobili posao preko stranke, ili nameravaju nešto da traže od stranke".

Ovu poruku je šerovala i grupa Anonymous Srbija, ali za sada nema potvrde da li je ovaj SMS autentičan ili je plod nečije šale.

"Poštovani, po nalogu predsednika stranke na Spensu će dana 18.12. u 18h biti održan minitng Srpske napredne stranke. Izuzetno je važno da se odazovemo u što većem broju jer pred izbore moramo pokazati snagu koju SNS ima. Stoga vas molimo da dođete i povedete što veći broj ljudi sa sobom i to oko 17.30h kako bismo na vreme uspeli svi da uđemo. Posebnu obavezu imaju svi koji su dobili posao preko stranke ili koji su dobili ili nameravaju da nešto traže od stranke, dužni su da dođu i povedu najmanje dve osobe sa sobom. Molim vas da potvrdite porukom dolazak do sutra u 10. S poštovanjem SNS GO Novi Sad", stoji u poruci koju su navodno poslali naprednjaci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track