VULIN: Pitam premijera dokle će da trpi Kori Udovički?
Foto: Dragana Udovičić

Nije ovo rijaliti

VULIN: Pitam premijera dokle će da trpi Kori Udovički?

Politika -
Ja ne razumem svog prijatelja Vučića kako možže da trpi Kori Udovički u vladi, kada iz njene porodice dolaze ovakvi napadi na vladu u sušštini, na sve nas, kaže ministar

BEOGRAD - Ministar rada i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da ne razume kako premijer Aleksandar Vučić može da trpi Kori Udovički u vladi.

"Predsednik vlade je otiššao u Sjedinjene Američke Držžave. Tamo ga je dočekao pokuššaj te firme i sestre potpredsednice vlade, tu mislim na Kori Udovički i njenu sestru, sačekali su ga sa pokuššajem namešštenih demonstracija. Ja ne razumem svog prijatelja Vučića kako možže da trpi Kori Udovički u vladi, kada iz njene porodice dolaze ovakvi napadi na vladu u sušštini, na sve nas", rekao je Vulin za Pink.

"Praktično, optužžuju Vučića, ali on ima snage da sedi na sednici vlade i da ne tražži njenu ostavku", primetio je Vulin.

Na pitanje da li je pitao premijera da li je tražžio ostavku od Udovički, on je odgovorio da nije i da sada možžda govori višše nego što treba, ali: "Evo, sad ga pitam", rekao je Vulin i zapitao kako je moguće da ministarka Udovički sedi na sednici i ne kažže ni to je istina, ni to nije istina.

Na opasku voditeljke da je ona rekla da neće da učestvuje u rijalitiju, ministar je rekao da svi sad učestvuju u tom rijalitiju, i Vučić učestvuje, to joj nije problem, iako je potpredsednica vlade.

"To nije rijaliti, ovo su optužbe koje su neverovatne", zaključio je Vulin.

(Tanjug/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track