Zorana Mihajlović: Poštujem premijera, sigurna sam i on mene
Foto: Ministarstvo Građevinarstva

Ministarka u Novom Pazaru

Zorana Mihajlović: Poštujem premijera, sigurna sam i on mene

Politika -
NOVI PAZAR - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da poštuje rad i vrednoću premijera Srbije Aleksandra Vučića i njegovu viziju o Srbiji i da je sigurna da ne bi bila tu gde jeste da on ne misli isto.

"Ja sam potpredsednica vlade u kojoj je Vučić predsednik, ja sam potpredsednica SNS, stranke u kojoj je predsednik Vučić, verujem i poštujem rad, vrednoću, viziju koju ima o Srbiji i znam i sigurna sam da ne bih bila ovde da on ne misli to isto. Sve druge stvari ne treba da komentarišem", odgovorila je Mihajlović na pitanje novinara kome je bila namenjena njena jučerašnja poruka na Fejsbuk profilu.

Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dodala je da je njena politika politika rezultata i da je politika Vlade Srbije politika rezultata. Mihajlović je juče na svom Fejsbuk nalogu, povodom napisa o njoj u pojedinim medijima, poručila da je Vučić njen premijer i predsednik stranke i da je čovek kome veruje.

Novinari su je pitali i zašto je slavu slavila u hotelu i da li je to bilo zbog bezbednosti njenog gosta, američkog ambasadora Majkla Kirbija, budući da taj hotel ima bezbednosni sertifikat, Mihajlović je odgovorila da je to pitanje privatno i "da nisu nikakvi takvi razlozi".

(Foto: Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track