TUČE U NIŠU: 6 uhapšenih zbog ubadanja 4 mladića
Foto: KURIR

Hitna pomoć

TUČE U NIŠU: 6 uhapšenih zbog ubadanja 4 mladića

Srbija -
Lekari su zbrinjavali one koji su preterali sa pićem, a među njima je bilo najviše dece uzrasta od 15 do 18 godina

NIŠ - U Nišu su četiri mladića od oko 18 godina ubodeni nožem, ali nije bilo težih povreda, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

Niška policija uhapsila je šest osoba, među kojima je pet maloletnika, zbog sumnje da su tokom noći bez povoda nožem napali četiri osobe, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.

Zbog sumnje da su odgovorni za pokušaj ubistva policija je uhapsila maloletnike stare 15, 16 i 17 godina, kao i Ivana V. (19) iz Niša. Oni su, prema navodima policije, sinoć oko 23.00 na Bulevaru cara Konstantina napali četiri osobe "bez povoda" i više puta ih uboli nožem. U napadu su teško povređene tri devetnaestogodišnje osobe, dok je četvrta lakše ranjena. Maloletnici su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu dok je Ivan V. zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati.

Takođe, kod Pravnog fakulteta lakše je povređena devojka. Tokom noći, bilo je 116 intervencija, od čega više zbog tuča, a ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali kardio-vaskularni bolesnici.

Povređenih je bilo u tučama u blizini Pravnog fakulteta i ispred Niške tvrđave gde je na Letnjoj pozornici organizovan doček za ljubitelje tehno i haus scene, rekla je zamenica direktora hitne pomoći Slađana Milenković.

Lekari su zbrinjavali one koji su preterali sa pićem, a među njima je bilo najviše dece uzrasta od 15 do 18 godina.Zbog alkoholisanosti u Hitnoj pomoći zbrinuto je sedam pacijenata, dok su neki odmah prebačeni do Kliničkog centra, napomenula je Milenkovićeva i ukazala da to nije veliki broj ali zabrinjava uzrast takvih pacijenata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track