VRANJE: Devojka (25) napala i pretukla majku (53) nasred ulice!
Foto: Shutter

Nasilje u porodici

VRANJE: Devojka (25) napala i pretukla majku (53) nasred ulice!

Srbija -
Devojci je određeno zadržavanje do 48 sati do saslušanja pred istražnim sudijom, naveo je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković

VRANJE - Posle kraće rasprave na ulici u Vranju, devojka D.S. (25) fizički je nasrnula na majku L.S. (53) nanevši joj lakše telesne povrede. Ona je majku na sred ulice napala, pretukla je i vukla za kosu.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je devojci određeno zadržavanje do 48 sati do saslušanja pred istražnim sudijom.

- Zbog krivičnog dela fizičkog nasilja u porodici, osumnjičena će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju sa krivičnom prijavom biti privedena istražnom sudiji – kaže Stamenković.

Portparolka Osnovnog suda u Vranju Aleksandra Tošić Arsić rekla je da slučaj još nije u nadležnosti suda. Kako je objasnila, istraga i dokazne radnje su u ovom trenutku pred osnovnim Tužilaštvom.

U Osnovnom sudu je tokom prošle godine zbog nasilja u porodici bilo čak 40 predmeta.

– Od tih 40 rešenih predmeta, u 26 je doneta osuđujuća presuda. Šest je bilo oslobađajućih, u dve je odbijena optužba I u tri predmeta je krivični postupak obustavljen.

(OK radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track