Oprezno kroz Banat i Mačvu, čuvajte se odrona u Pomoravlju i Borskom okrugu
Foto: Kurir

Auto-moto savez Srbije

Oprezno kroz Banat i Mačvu, čuvajte se odrona u Pomoravlju i Borskom okrugu

Srbija -
Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da će do utorka zbog radova na redovnom održavanju biće izmenjen režima saobraćaja na delu autoputa E-75, od petlje Velika Plana do petlje Požarevac u smeru ka Nišu, biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka

BEOGRAD - Na putevima Srbije vozače danas očekuju pretežno suvi kolovozi sa mogućom slabom maglom i sumaglicom po kotlinama i duž rečnih tokova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozače očekuju i mestimično mokri kolovozi na području južnog Banata i Mačve, na zapadu u Pomoravlju i Borskom okrugu gde su mogući i odroni zemlje i kamena. Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da će do utorka zbog radova na redovnom održavanju biće izmenjen režima saobraćaja na delu autoputa E-75, od petlje Velika Plana do petlje Požarevac u smeru ka Nišu, biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se obavljati preticajnom (brzim) trakom. Zbog radova na autoputu Beograd-Niš u zoni petlje Vodanj do daljeg je zatvoreno isključenje ka Smederevu iz smera Beograda ka Nišu. Na deonici od petlje Vodanj do petlje Mali Pozarevac, u oba smera, izvode se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu autoputa, kao i od naplatne stanice "Bubanj Potok" do petlje Mali Požarevac i radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Zbog radova na rehabilitaciji autoputa, za saobraćaj je zatvorena desna strana autoputa Beograd Niš na deonici između naplatnih stanica "Vodanj" i "Ralja" i preusmerava se u preticajnu (brzu) traku leve strane na smer ka Beogradu, pa će biti zatvoreno i isključenje sa autoputa na petlju Kolari i saobraćaj se usmerava na petlju Ralja. Na delu autoputa ka Leskovcu i Vranju u neposrednoj blizini mosta na Južnoj Moravi kod naselja "Džep" , saobraćaj je preusmeren na levu traku autoputa i obavlja se uz semaforsku signalizaciju. Radova na rehabilitaciji autoputa na mostu preko reke Belice, na deonici između Batočine i Jagodine, u smeru ka Beograd na levoj kolovoznoj traci, saobraćaj će se odvijati na desnoj kolovoznoj traci u zoni mosta. Nastavljeni su radovi na sanaciji kolovoza na putu A reda, kod petlje „Dobanovci", u smeru do Šida i radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track