Član Gradskog veća u Zaječaru tvrdi: Ničić ponovo obmanjuje građane!
Foto: MojaTV

Aleksandar Milivojević

Član Gradskog veća u Zaječaru tvrdi: Ničić ponovo obmanjuje građane!

Srbija -
Građani lično mogu da se uvere da je od juče most otvoren za pešake, a od ponedeljka će biti pušten i saobraćaj preko njega, rekao je Milivojević

ZAJEČAR - Nakon jučerašnjeg svečanog otvaranja mosta u Kotlujevcu, bivši gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić je po svom starom običaju obmanuo građane i javnost Srbije. On je rekao da je most posle otvaranja odmah zatvoren i da nije u funkciji.Ovim povodom kontaktirali smo Aleksandra Milivojevića, člana Gradskog veća u Zaječaru, zaduženog za informisanje kako bi smo utvrdili šta je istina.

Boško Ničić, foto Fonet
Boško Ničić, foto Fonet

"Boško Ničić ponovo laže, po svom starom običaju ponovo je obmanuo građane Zaječara i cele Srbije. Građani lično mogu da se uvere da je od juče most otvoren za pešake, a od ponedeljka će biti pušten i saobraćaj preko njega. Kada kritike dolaze od onoga, ko je sportsku halu i pijacu gradio sa kumom, koje i do dan danas nisu puštene u rad, i na taj način opljačkao budžet i građane Zaječara, onda jedino što mogu da zaključim je da Ničić ponovo laže", rekao je Milivojević.

http://www.youtube.com/watch?v=frTLzz_zF2o

(MojaTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track