PRIPREMITE SE: Evo gde se danas očekuju gužve na putevima!
Foto: Tanjug

Vikend i radovi na putevima

PRIPREMITE SE: Evo gde se danas očekuju gužve na putevima!

Srbija -
Auto-moto savez Srbije upozorava vozače i na visoke temperature, savetujući putovanja u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima

BEOGRAD - Na putevima u Srbiji danas se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i veća zadržavanja na graničnim prelazima, a Auto-moto savez Srbije upozorava vozače i na visoke temperature, savetujući putovanja u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima.

Prema podacima uprave Granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Od 12. do 21. avgusta, od 7.00 do 15.00 časova, zbog radova na redovnom održavanju auto-puta E-75, između petlji "Vodanj" i "Dobanovci", u preticajnoj i zaustavnoj traci, biće povremeno zaustavljan saobraćaj.

Od 8. do 15. avgusta od 7.00 do 17.00 sati, na auto-putu E-75 u Beogradu, na deonici Sava Centra do petlje "Kružni put", u oba smera u toku su radovi na košenju srednjeg pojasa i korekciji na bankinama.

Na deonici autoputa Grdelica - Caričina dolina, zbog radova na snazi je ograničenje kretanja vozila, a na nadvožnjaku kod Kovilja u toku su popravke i saobraćaj se u oba smera odvija samo zaustavnim trakama.

Zbog radova na nadvožnjaku kod Kovilja na državnom putu IA reda broj 1 u oba smera saobraćaj se odvija samo zaustavnom trakom. Zbog radova na mostu preko pruge kod Velikog Orašja na auto-putu Beograd - Niš za saobraćaj je zatvorena desna strana auto-puta u smeru ka Nišu, i saobraćaj se preusmerava u preticajnu traku leve strane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track