POŽAR KOD PARAĆINA: Izgorelo domaćinstvo braće Gajić, povređen meštanin i 2 vatrogasca
Foto: Dado đilas

Celo selo gasilo vatru

POŽAR KOD PARAĆINA: Izgorelo domaćinstvo braće Gajić, povređen meštanin i 2 vatrogasca

Srbija -
U požaru je izgorela priručna radionica sa alatom, stvoarište stočne hrane, stočna hrana, veća količina žitarica, dva motocikla, pomoćni objekat i jedna svinja

JAGODNA - Požar koji je zahtavtio jedno domaćinstvo u selu Donja Mutnica kod Paraćina, naneo je veliku materijalnu štetu vlasnicima, a dva vatrogasca i jedan meštanin su povređeni, izjavila je portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević.

Povređenim vatrogascima i meštaninu, koji je pomagao u gašenju požara, pružena je medicinska pomoć u Službi hitne pomoći u Paraćinu i oni su posle lekarske intervencije, pušteni kući, dodala je Milojević.

Ona je napomenula da se požar dogodio 3. septembra, "prjavljen je policiji u 13 sati i ugašen je u kasnim popodnevnim satima".

U požaru je izgorela priručna radionica sa alatom, stvoarište stočne hrane, stočna hrana, veća količina žitarica, dva motocikla, pomoćni objekat i jedna svinja, precizirala je Milojević.

Policija utvrđuje uzroke požara a pretpostavlja se da je uzrok dotrajala električna instalacija. Meštani Donje Mutnice, izjavili su novinarima, da je reč o domaćinstvu braće Puniše i Dušana Gajića i da je požar gasilo oko 20 do 25 vatrogasaca i veliki broj meštani, "svi koji su se u tom trenutku našli u selu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track