BIZARAN INCIDENT U NIŠU: Potukli se sakupljači hrane s grobova, jedan upao u raku
Foto: Nebojša Mandić

Nesvakidašnja svađa u Novom Selu

BIZARAN INCIDENT U NIŠU: Potukli se sakupljači hrane s grobova, jedan upao u raku

Srbija -
Skrivena realnost Niša, ima često bizarni karakter, a ono što se dogodilo juče, na Zadušnice, na groblju u Novom selu jedna je od takvih pojava koje se događaju oko nas, ne primećujemo ih, iako mnogo govore o samom društvu i atmosferi koja vlada u gradu.

Mnogo sveta je juče bilo u Novom Selu, a jedna grupa, kao i na svim grobljima u gradu je ostala posle svih da sačeka i sakupi hranu koja ostaje na grobu koju naibliži pokojniku donesu.

"To je bilo oko 13 sati kada se jedna grupa približavala svakom grobu kada najbliži pokojniku od s humke. Malo je neprijatno što stoje pored i kao kopci čekaju da zgrabe u kesama ostatke. U jednom trenutku se čulo komešanje, a potom je došlo do guranja među njima. Očigledno su se posvađali oko podele ostataka hrane. Jednog su udarili i on je pao u obližnju raku koja je prethodno bila iskopana", priča nam jedan od prisutnih na groblju.

Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć jer se sumnjalo na najgore, ali ovaj je od udarca i pada samo izgubio svest. Nezvanično saznajemo u Hitnoj pomoći da su jednu mušku osobu prevezli na Neurohiorurgiju Kliničkog centra iz Novog sela, ali na poziv policije. Imao je veliki hamatom na glavi tako da je za svaki slučaj odvezen na detaljnije ispitivanje.

Još jedna priča skrivene realnosti grada gde policija i Hitna pomoć ne mogu mnogo već socijalne službe i specijalizovane ustanove koje se bore protiv siromaštva.

(građanin.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track