Smederevski dani cveća
Foto: Beta

Smederevski dani cveća

Srbija -
Smederevo je od maja 2009. godine bogatije za manifestaciju posvećenu cveću i ljubiteljima cveća, a ima više od 10 registrovanih rasadnika

SMEDEREVO - Smederevski dani cveća, manifestacija prodajno-takmičarskog karaktera, počinje danas na centralnom gradskom trgu u Smederevu i trajaće do nedelje.Manifestaciju u slavu cveća, koja se u Smederevu neguje godinama, u podne bi trebalo da otvori, već viđena kao budući gradonačelnik, pobednik lokalnih izbora i lider Pokreta za Smederevo Jasna Avramović.

Posle stručnog ocenjivanja štandova biće proglašeni pobednici i uručeni pehari, posle čega počinje prodajna izložba cveća.

Smederevo je od maja 2009. godine bogatije za manifestaciju posvećenu cveću i ljubiteljima cveća, a ima više od 10 registrovanih rasadnika.

Na manifestaciji, čiji je pokretač i realizator Udruženje proizvođača i ljubitelja cveća Smederevski đurđevak, umeće u proizvodnji, gajenju i aranžiranju cveća, kao i uređivanju zelenih površina, predstavljaju smederevski rasadnici sa brojnim gostima iz srodnih udruženja i samostalnih proizvođača.

Pokrovitelji manifestacije su grad Smederevo, Fond za razvoj poljoprivrede i Udruženje proizvođača cveća Smederevski đurđevak.

Arhiva
Arhiva

Arhiva
Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track