(FOTO) VATRA GUTA AUTOMOBILE PO NIŠU: Izgorela još dva, sumnja se da su zapaljeni!
Foto: M.M.

U niškom naselju Trošarina

(FOTO) VATRA GUTA AUTOMOBILE PO NIŠU: Izgorela još dva, sumnja se da su zapaljeni!

Srbija -

BEOGRAD - Dva vozila izgorela su noćas u najverovatnije podmetnutom požaru u ulici Milenka Hadžića kod broja 2 u niškom naselju Trošarina.

Prema prvim informacijama meta piromana bio je „folksvagen pasat“ ali se vatra proširila i na „golf 1“ koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Dragan Mladenović, stanar zgrade na čijem je parkiralištu došlo do paljevine, kaže da ga je probudila pucnjava guma. Oko jedan sat iza ponoći iz sna me je trgao jak prasak. Istrčao sam i video da gore dva vozila, plamen je bio ogroman.

foto: M.M.

Radnik sa obližnje pijace je pozvao policiju i vatrogasce a ja sam otrčao da probudim komšiju čiji je „golf“ goreo. Međutim, on nije čuo zvonjavu tako da je tek jutros saznao da je ostao bez automobila - priča Mladenović. Dodaje i da je vlasnik „folksvagena“ takodje njegov komšija.

- Znam da živi u susednoj zgradi, ali ne znam ništa više o njemu – rekao je svedok paljevine.

V.M. vlasnik „golfa“ očajan je zbog skoro totalne štete na svom automobilu. - Tek jutros sam saznao da sam ostao bez auta. To mi je bilo jedino vozilo, drugo ne mogu da kupim. Ne znam šta ću sa njim, ne isplati mi se da ga popravljam jer će me više koštati popravka nego što su kola vredna. Našao sam se u problemu ni kriv ni dužan, samo zato što mi je auto bio parkiran kraj tog „folksvagena“ - vajka se ovaj Nišlija.

Niška policija je potvrdila da im je u 1.45 prijavljen požar na „pasatu“ i da su policija i vatrogasci koji su izašli na lice mesta ugasili vatru.

- Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i u toku je intenzivan rad na

rasvetljavanju ovog dogadjaja - rečeno je u policiji.

Za poslednjih dvadesetak dana u Nišu je zapaljeno šest vozila medju kojima i automobili zamenika gradonačelnika Miloša Bandjura i direktora JP „Tržnica“ Gorana Djordjevića.

(Kurir.rs/D. K./Foto: M. M.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track