Najnovije vesti

30 RADNIH MESTA U KC NIŠ, KONKURS SLEDEĆE NEDELJE: Posao čeka 10 lekara i 20 sestara
Foto: Beta/Saša Đorđević

državna Komisija odobrila nova zapošljavanja

30 RADNIH MESTA U KC NIŠ, KONKURS SLEDEĆE NEDELJE: Posao čeka 10 lekara i 20 sestara

Srbija

NIŠ - Klinički centar u Nišu raspisaće sledeće nedelje konkurs za zapošljavanje 30 zdravstvenih radnika i to 10 lekara, pet viših medicinskih sestara i 15 medicinskih sestara sa srednjom stručnom spremom, izjavio je direktor te zdravstvene ustanove Zoran Radovanović.

 

On je kazao da je zapošljavanje novih radnika, u četvrtak, odobrila državna Komisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje. Radovanović je istakao da će predstojeće nedelje krenuti i zapošljavanje mladih lekara koji su u protekle tri godine diplomirali sa visokim prosekom ocena.

foto: Beta/Saša Đorđević

Mladi lekari sa visokim prosekom ocena, podsetio je on, biće zapošljavani u okviru zajedničke akcije Ministarstva zdravlja i medicinskih fakulteta.

"Pošto smo mi univerzitetski centar potrebni su nam novi lekari i to u što većem broju. Zbog novog prostora u Kliničkom centru nedostaju nam anesteziolozi, radiolozi, ginekolozi, pedijatri i neke hirurške grane", kazao je Radovanović novinarima.

 

Klinički centar u Nišu prošle nedelje zaposlio je 83 medicinske sestre, a tokom februara i marta 130 sestara i tehničara i 11 lekara različitih specijalnosti.

 

Nakon otvaranja novog Kliničkog centra prostor kojim rasplaže ta zdravstvena ustanova povećan je za 50.000 kvadratnih metara. 

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Beta/Saša Đorđević)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...