SRUŠILA SE BINA: Dve osobe povređene na festivalu u Zrenjaninu, novinarka zadobila teške telesne povrede (VIDEO, FOTO)
Foto: ilovezrenjanin.com

Nezgoda na etno-festivalu

SRUŠILA SE BINA: Dve osobe povređene na festivalu u Zrenjaninu, novinarka zadobila teške telesne povrede (VIDEO, FOTO)

Srbija -

Konstrukcija na kojoj je bio veliki natpis festivala iznenada se srušila, a povrede su zadobile novinarka i voditeljka programa

ZRENJANIN - U nezgodi na etno-festivalu "Banatska priča" u Zrenjaninu dve osobe su povređene kada se urušila montažna konstrukcija pored bine, a posle ukazane pomoći zbrinute su u zrenjaninskoj bolnici.

Kako je javio portal ilovezrenjanin.com, konstrukcija na kojoj je bio veliki natpis festivala iznenada se srušila, a povrede su zadobile novinarka i voditeljka programa.

foto: ilovezrenjanin.com

Portal je naveo da je prvu pomoć povredjenima pružila doktorka beogradske Hitne pomoći Nada Macura, koja je bila gost festivala.

Na licu mesta je i policija, koja je obavila uviđaj.

"Banatska priča" je festival tokom kojeg se publici predstavljaju Kulturno umetnička društva.

foto: ilovezrenjanin.com

Novinarka Lista Zrenjanin Branka Jajić teško je povređena na svom radnom zadatku prateći manifestaciju "Banatska priča" na Bagljašu, kada je na nju pao deo metalne konstrukcije od bine.

Branka je zadobila teške telesne povrede i očekuje se da će iz zrenjaninske bolnice biti prebačena u Klinički centar Novi Sad radi daljeg lečenja.

Za sada lekari tvrde da je njeno stanje stabilno.

foto: ilovezrenjanin.com

Kako navodi portal, među gostima festivala je bila portparolka beogradske Hitne pomoci Nada Macura, koja je povređenim ženama pružila prvu pomoc, a ubrzo posle toga je stigla i Hitna pomoć koja ih je prevezla u bolnicu.

Portal navodi da se u trenutku nezgode na bini nalazilo još ljudi, među kojima i deca koja su prošla nepovređeno jer su brzo skočila sa bine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track