ŠOK U ALEKSINCU! KOMŠIJA UPUCAO PSA IZ PIŠTOLJA: Jezivi prizor pred kućnim pragom zatekla maloletna devojčica!
Foto: Kurir / M.S.

STRAŠNO

ŠOK U ALEKSINCU! KOMŠIJA UPUCAO PSA IZ PIŠTOLJA: Jezivi prizor pred kućnim pragom zatekla maloletna devojčica!

Srbija -

Devojčici u Aleksincu upucali psa Tufnicu iz pištolja na pragu kuće Incident kada je u ponedeljak ujutru upucan pas Tufnica iz pištolja ispred praga Marije Savić iz Aleksinca, šokirao je stanovnike ove opštine.

Da nereća bude veća, mrtvog psa, starog četiri meseca, je našla Marijina maloletna ćerka koja se užasnula prizorom.

"Prijavile smo policiji slučaj, a sumnjamo na jednog komšiju, sada to ne možemo da dokažemo jer za obdukciju je potreban novac koji nemamo. Strašno je koliko su ljudi nehumani. Mi imamo po dvorištu razne životinjice i i naš pas nikome nije smetao, nije ni preterano lajao. Moja ćerka nije mogla posle takvog dana, cele noći da zaspi jer su joj pred očima bile slike upucanog psa", priča Savićeva.

foto: Kurir / M.S.

Ona dodaje da joj je policija koja je vršila uviđaj rekla da je pištolj malog kalibra i da su spavale u sobi iza kuće tako da nisu čule pucanj koji je ispaljen između nedelje i ponedeljka.

Marijina ćerka kaže da ga je zatežkla na mestu gde ga je Savićeva donela Tufnicu kao štene.

"Neljudski je da neko tako nešto uradi, pogotovui što se zna da sada taj ko je pucao ima pištolj. Juče je pucao na psa, a sutra ne znamo", kaže jedan od komšija u kraju.

U policiji su nam samo potvrdili da se incident dogodio, ali pošto obrdukcija nije rađena, ostaje nepoznanica kako se dogodio ovaj nehuman čin u Aleksincu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja