JAK VETAR KOVITLA SNEG PO VRANJSKIM PUTEVIMA: Čistač snega skliznuo s puta, na kolovozu ima poledice i ugaženog snega (FOTO)
Foto: T.S.

vidljivost smanjena

JAK VETAR KOVITLA SNEG PO VRANJSKIM PUTEVIMA: Čistač snega skliznuo s puta, na kolovozu ima poledice i ugaženog snega (FOTO)

Srbija -

VRANJE - Čistači snega na terenu, svi putni pravci na području Vranja prohodni, ali se saobraćaj zbog snega i vetra odvija otežano.

Putari upozoravaju vozače na opreznu vožnju, kolovoz klizav, a vidljivost smanjuje jak vetar koji “kovitla” sneg.

foto: T.S.

Na kolovozu ima poledice i ugaženog snega, ali je prohodno i na najkritičnijim planinskim putnim pravcima prema Krivoj Feji, Poljanici i Mijovcu, saopštava dežurni dispečer Autobuske stanice u Vranju.

Kako Kurir saznaje u prepodnevnim satima u četvrtak je čistač snega skliznuo sa puta zbog čega je došlo do zastoja u saobraćaju na regionalnom putnom pravcu Vranje- Vrtogoš.

Autobusi prema Nišu i Beogradu saobraćaju po redu vožnje. Slab sneg u Vranju je počeo da pada u noći između srede i četvrtka praćen severnmi vetrom koji duva jačinom od 13 metara u sekundi. Visina snežnog pokrivača iznosi od jednog do tri santimetra, u planinskim predelima do 10 santimetara.

foto: T.S.

Minimalna temperatura u četvrtak u Vranju minus dva, maksimalnna dnevna oko nule. Slično vreme na ovom području će se prema najavi meteorologa zadržati i narednih dana, ali će biti hladnije. Očekuju se padavine sa temperaturom od minus četiri do minus dva stepena.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track