VRANJANAC POŠAO U ŠETNJU PA NASRED ULICE PRONAŠAO ŽENSKU TAŠNU, A U NJOJ PRVI DEO PLATE: Komšinica imala pune ruke kesa, pa nije ni primetila da je usput posejala torbu?!
Foto: T.S., Profimedia

ŠTA TI JE KOMŠIJA!

VRANJANAC POŠAO U ŠETNJU PA NASRED ULICE PRONAŠAO ŽENSKU TAŠNU, A U NJOJ PRVI DEO PLATE: Komšinica imala pune ruke kesa, pa nije ni primetila da je usput posejala torbu?!

Srbija -

VRANJE - Komšije vam se nađu u nevolji u životnim situacijama za koje rodbina uglavnom i ne sazna. I to se neretko dešava. Tako je jedan komšija u pravo vreme bio na pravom mestu i pronašao na ulici izgubljenu torbu sa novčanikom i dokumentima.

Ispostavilo da torba pripada komšinici koja stanuje u istoj ulici. Žena je pri izlasku iz auta nakon parkiranja ispustila torbu i ne primetivši, jer je zajedno sa torbom u rukama nosila kese sa namirnicama. Sve se to dogodilo u po bela dana u jednom od vranjskih naselja.

Torbu koju je pronašao na ulici D.I. je odneo u obližnji frizerski salon pretpostavljajući da pripada nekoj od mušterija. Lična karta koja je bila u torbi odvela ih je do vlasnice.

„Nisam ni primetila da mi je torba ispala. Bila sam šokirana kada mi je zazvonio telefon i kada mi je vlasnica frizerskog salona koji se nalazi u mojoj ulici divna mlada žena V. T. saopštila da je torba kod nje i da ju je pronašao komšija koji je krenuo u šetnju.

Kao na filmu torba pronađena iako nisam ni bila svesna da sam je izgubila.To je tek bio šok za mene. U torbi naravno zahvaljujući komšiji i komšinici sve na svom mestu, platne kartice, lična dokumenta i novac, prvi deo plate podignut tog dana u banci. Malo je reći hvala ....Ovakve komšije možete samo poželeti“, priča A.S.

(Kurir.rs/T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track