HAVARIJA NA PRUZI BG-BAR: Sneg napravio haos, saobraćaj u prekidu satima!
Foto: Kurir/B.R.

vozovi stoje

HAVARIJA NA PRUZI BG-BAR: Sneg napravio haos, saobraćaj u prekidu satima!

Srbija -

Saobraćaj na barskoj pruzi između Kosjerića i Valjeva već satima je u prekidu zbog havarije na kontaktnoj mreži u blizini železničke stanice Lastra, a mnogi putnici koji čekaju da se kvar otkloni ne znaju kada će i kako nastaviti putovanje.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, jutros oko sedam sati grane drveća pod teretom snega pale su na kontaktnu mrežu, što je onemogućilo prolazak vozova ovom deonicom pruge.

Dva putnička voza, koja su iz Užica krenula u Beogradu u 6.40 i 9.45 stoje u Kosjeriću, dok voz koji je iz 7.30 krenuo iz Beograda ka Užicu stoji u Valjevu.

Putnici koji čekaju u Kosjeriću kažu da su načuli da je u toku otklanjanje havarije, ali nemaju detaljnije informacije kada bi njihovi vozovi mogli nastaviti ka odredištu.

- Jutros nam je rečeno da ćemo biti preveženi do Valjeva odakle bi trebalo da nastavimo putovanje ka Beogradu, ali do sada su poslali samo jedan autobus kojim je otišlo 50-60 ljudi. Isto toliko nas ostalo je da čekamo. Narod negoduje, ovde je i puno dece - ispričao nam je jedan Užičanin koji se nalazi u jednom od vozova koji stoje u Kosjeriću.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track