Javni poziv za dostavljanje pisanih ponuda o predaji vozila uklonjenih zbog nepropisnog parkiranja
Foto: JKP Parking servis Niš

Javni poziv za dostavljanje pisanih ponuda o predaji vozila uklonjenih zbog nepropisnog parkiranja

Srbija -

JKP “Parking servis” Niš: Ponuđači, javite se za predaju napuštenih rahodovanih motornih vozila

JKP „Parking-servis“-Niš objavio je javni poziv za dostavljanje pisanih ponuda o predaji rashodovanih, odnosno prinudno uklonjenih motornih vozila.

“Poziv se odnosi na dostavljanje pisanih ponuda za zaključenje ugovora o predaji rashodovanih, odnosno prinudno uklonjenih motornih vozila, uklonjena sa površina javne namene od strane JKP „Parking-servis“-Niš, a koja nisu preuzeta od strane vlasnika u roku od 120 dana od dana uklanjanja”, preciziraju u ovom preduzeću.

Oni navode da se motorna vozila predaju u celosti, u viđenom stanju, te da se naknadne reklamacije neće prihvatati.

Takođe, shodno zakonu, motorna vozila se predaju kao sekundarne sirovine – otpad, koji je isključivo namenjen za tretman, bez prava na korišćenje i registraciju.

Postupak izbora najpovoljnijeg ponuđača sprovešće se putem prikupljanja zatvorenih pisanih ponuda, a izbor najpovoljnije ponude izvršiće se na osnovu kriterijuma „najviša ponuđena cena po kilogramu predatog otpada“. Ukoliko dva ili više ponuđača ponude istu cenu po kilogramu predatog otpada, izbor najpovoljnijeg ponuđača će se izvršiti žrebanjem. Dostavljene ponude se smatraju konačnim, bez obzira da li otvaranju ponuda prisustvuje predstavnik ponuđača. Ponuđači su dužni da ponude cenu za otkup vozila po kilogramu i ova ponuđena cena će važiti za sve vreme važenja ugovora – navode oni.

Pravo učešća u ovom postupku imaju isključivo pravna lica koja su registrovana za postupanje sa datom vrstom otpada (indeksni broj iz Kataloga otpada 160104*) – sakupljanje, transport, skladištenje i tretman ovakve vrste otpada.

Pisana ponuda se podnosi u zatvorenoj koverti i treba da sadrži:

1. naziv pravnog lica, sedište, broj telefona,

2. izvod o registraciji privrednog subjekta izdat od strane Agencije za privredne registre,

3. važeću dozvolu za upravljanje otpadom izdatu od strane Ministarstva zaštite životne sredine kao dokaz da je privredno društvo registrovano za postupanje sa datom vrstom otpada – otpad indeksiranog broja 16 01 04* iz Kataloga otpada – i to za sakupljanje, transport i tretman opasnog otpada.

4. ponuđenu cenu po kilogramu predatog otpada.

Ponuda koja ne sadrži sve elemente neće se uzeti u razmatranje.

Pisane ponude se podnose najkasnije do 01. 06. 2020. godine, do 12 časova, u zatvorenoj koverti, na adresu Svetozara Markovića br. 27 Niš, putem pošte ili lično. Ponude dostavljene nakon navedenog roka, bez obzira na vreme kada su poslate, neće se uzeti u razmatranje.

Koverte sa ponudom moraju imati oznaku „Ponuda o predaji rashodovanih, odnosno prinudno uklonjenih motornih vozila – KOMISIJSKI OTVORITI“, a na poleđini koverte treba da se nalazi naziv ponuđača, adresa i broj telefona.

Navedeni oglas se objavljuje u dnevnom listu „Kurir“ najkasnije 15 dana pre otvaranja ponuda. Istovremeno će se objaviti na oglasnoj tabli, kao i na internet stranici JKP-a „Parking-servis“-Niš.

Otvaranje ponuda obaviće se javno 01. 06. 2020. godine u 12 časova u prostorijama JKP-a „Parking-servis“-Niš u ul. Svetozara Markovića br. 27 u Nišu.

O izboru najpovoljnije ponude ponuđači će biti obavešteni pisanim putem u roku od 15 dana od dana otvaranja ponuda.

Preuzimanje vozila vršiće se na adresi JKP-a „Parking-servis“-Niš, a sve troškove oko preuzimanja i transporta snosi izabrani ponuđač.

Sve troškove oko preuzimanja i transporta snosi izabrani ponuđač.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem zaključiće se na period od godinu dana.

Dodatne informcije u vezi sa predmetnim postupkom mogu se dobiti svakog radnog dana na brojeve telefona: 018/0517-333, kontakt osoba Vladimir Ranđelović, rukovodilac službe za komercijalne poslove.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track