SEĆATE SE POLICAJKE TAMARE: Majci četvoro dece usred policijskog odnela jaja da umesi tortu za Vaskrs! DOBILA JE POKLON
Foto: T. Ilić, MUP Srbije

loznica

SEĆATE SE POLICAJKE TAMARE: Majci četvoro dece usred policijskog odnela jaja da umesi tortu za Vaskrs! DOBILA JE POKLON

Srbija -

LOZNICA - Prilikom današnje posete Policijskoj stanici u Loznici potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je i sa policijskom službenicom Tamarom Petrović kojoj se zahvalio na vrednom i posvećenom radu tokom vanrednog stanja i istakao da je ''ona svojim gestom još jednom potvrdila da građani uvek mogu da računaju na svoju policiju''.

Podsetimo, Tamara je oduševila Srbiju kada je tokom vanrednog stanja pomogla svojoj sugrađanki, koja nije imala sve potrebne namirnice za tortu, koju je želela da za Vaskrs napravi za svoje četvoro dece.

Lozničanka je pozvala policiju tražeći dozvolu da ode kod drugarice da pozajmi jaja za tortu, ali zbog policijskog časa nije mogla da izađe iz kuće. Njen problem je rešila Tamara koja je po završetku smene otišla do te drugarice i donela sugrađanki potrebna jaja. Mlada policajka je, inače, pre sedam meseci počela da radi u Policijskoj stanici u Loznici, nakon obuke u Centru za osnovnu policijsku obuku koju je završila kao druga u klasi.

foto: T. Ilić, MUP Srbije

Ministar Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić, po završetku razgovora su Tamaru iznenadili poklonivši joj tortu.

(Kurir.rs/T.Ilić)

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja