MILAN IZ GOJNE GORE REŠIO DA ŽENU SVOG ŽIVOTA POTRAŽI NA FB: Nijedna neće na selo a stara majka živi za dan kad će dočekati snajku
Foto: Printscreen Pink

i lepo i tužno

MILAN IZ GOJNE GORE REŠIO DA ŽENU SVOG ŽIVOTA POTRAŽI NA FB: Nijedna neće na selo a stara majka živi za dan kad će dočekati snajku

Srbija -

GORNJI MILANOVAC - Vreme u kojem se računaju samo lajkovi, a komunikacija se svodi na pisanje poruka i mejlova, navelo je Milana Tomića poljoprivrednika iz sela Gojna Gora kod Gornjeg Milanovca da ženu svog života potraži preko Fejsbuka.

foto: Printscreen

Momak tužan, usamljen, željan iskrene ljubavi, porodične topline, željan bebinog smeha i plača, ali bebu ne mogu imati bez iskrene srodne duše, ako postoji takva srodna duša devojka, ili usamljena mlada žena, koja želi zivot na selu i koja voli decu da ih zajedno stvorimo nek mi se javi.. Milan Tomić, Selo Gojna Gora, opština Gornji Milanovac, napisao je Milan otvorivši dušu na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printscreen Facebook, Milan Tomić

Iako je za kratko vreme zbog ove objave došao u žižu javnosti, nije bilo ozbiljnije ponude.

Milan se pita, šta je to tako strašno što devojke odbija od života na selu.

1 / 5 Foto: Printscreen Pink

Milan je pravi domaćin koji živi na selu u domaćinskoj kući s majkom koja jedva čeka da oženi sina i dočeka snaju i poručuje da ne bi bila nikakva opasna svekrva nego da bi snaju baš volela.

(Kurir.rs/TV Pink/Glas zapadne Srbije/Foto: TV Pink Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja