TUGA OBUZELA KRALJEVO: Od posledica korona virusa preminula doktorka Danijela Gordić ZA SVAKOG JE IMALA SNAGE I STRPLJENJA
Foto: OB Studenica

BESKRAJNO POŽRTVOVANA

TUGA OBUZELA KRALJEVO: Od posledica korona virusa preminula doktorka Danijela Gordić ZA SVAKOG JE IMALA SNAGE I STRPLJENJA

Srbija -

Magistar - specijalista interne medicine i subspecijalista pulmologije dr Danijela Gordić, zaposlena u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“ preminula je prošle noći u Beogradu od posledica infekcije koronavirusom.

Dr Gordić je rođena 4. februara 1973. godine u Skoplju. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Kraljevu, a Medicinski fakultet u Beogradu. Od 2000. godine bila je zaposlena u Zdravstvenom centru „Studenica“.

Tokom radnog veka neprekidno se usavršavala - magistrirala je 2004. godine, specijalizaciju iz interne medicine završila 2006. godine, a užu specijalizaciju iz pulmologije 2017. godine.

- Uz razoružavajuće topao, gotovo dečji osmeh, obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. U razgovoru je bila ljubazna, beskrajno strpljiva, u poslu pedantna, precizna, odgovorna, požrtvovana. Za sve je imala vremena, snage i strpljenja. A onda nas jedne decembarske noći tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvek napustila. Nebeska bolnica je od danas mnogo bogatija jer u svojim odajama ima vrsnog lekara, majku, ćerku, sestru, suprugu...Sa velikim poštovanjem i ponosom čuvaćemo uspomenu na našu Nelu, doktorku anđeoskog lika i čarobnog osmeha.

Dr Danijela Gordić je bila udata, majka troje dece, ističe se u vesti kojom su javnost o smrti dr Danijele Gordiće obavestili iz Opšte bolnice „Studenica“.

Mesto i vreme sahrane dr Danijele Gordić biće naknadno objavljeni.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track