ŠOKIRANI ZEKINOM LIKVIDACIJOM U CENTRU GRADA! Dašić: Kragujevac mora da bude očišćen i od kriminala i od korupcije
Foto: Printscreen

SVAKI GRAD IMA SVOJU "NEVOLJU"

ŠOKIRANI ZEKINOM LIKVIDACIJOM U CENTRU GRADA! Dašić: Kragujevac mora da bude očišćen i od kriminala i od korupcije

Srbija -

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić je ocenio da je ubistvo Nikole Zečevića koje se sinoć desilo u centru Kragujevca "ozbiljan bezbednosni incident", ali da zbog njega bezbednosna situacija u Kragujevcu nije narušena.

"Smatram da je sinoćni incident sa političkog aspekta, i sa svakog drugog, ljudskog, građanskog, ozbiljan. Kragujevac duži period nije imao ovakvih situacija i ja sam kao gradonačelnik želeo da ne ostanem nem na to", rekao je on na konferenciji za novinare.

Dašić je rekao da očekuje da će nadležni organi pronaći počinioce, a da gradska vlast pruža podršku svim nadležnim institucijama u borbi protiv kriminala i korupcije.

On je takođe kazao da svaki grad ima svoju "Nevolju", aludirajući na nadimak uhapšenog vođe navijača Veljka Belivuka, a da neće dozvoliti da bezbednost građana bude ugrožena "dok se i poslednja 'Nevolja' ne reši".

Prema Dašićevim rečima, Kragujevac mora da bude grad "očišćen i od kriminala i od korupcije i miran kakav je oduvek bio".

"Na nama je da pritisnemo kriminal, da pružimo podršku predsedniku države i svim organima i da se zajedno sa njima borimo da ovaj grad bude i sigurniji i bezbedniji za našu decu" rekao je Dašić.

O slučaju ubistva u centru Kragujevca, gradonačelnik nije izneo nikakve pojedinosti jer, kako je rekao, istraga je u toku i ne želi da se meša. Povodom ubistva koje se dogodilo sinoć oko 21 sat u glavnoj ulici u Kragujevcu do sada se zvanično nije oglasila ni Policijska uprava u Kragujevcu.

Kragujevački portali su na osnovu svojih saznanja preneli da je Nikola Zečević Zeka ubijen iz vatrenog oružja ispred svog apartmana. Prvobitno su javili da je na njega otvorena vatra iz automobila u pokretu, a kasnije da je ubijen iz neposredne blizine, a da je počinilac pobegao automobilom.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track