KOVID BILANS U LOZNICI: Brojke padaju, virus uzeo još dva života
Foto: Kurir/T.Ilić

korona presek

KOVID BILANS U LOZNICI: Brojke padaju, virus uzeo još dva života

Srbija -

LOZNICA - Ove sedmice brojke postepeno padaju, ali sa druge strane nikako da se prekine crni niz koji traje od minulog vikenda. Tokom jučerašnjeg dana u Opštoj bolnici Loznica preminula su još dva kovid pacijenta, tako da je od posledica zaražavanja koronavirusom u poslednjih šest dana bilo deset preminulih, a 175 osoba ukupno od početka pandemije.

Korona brojke su u padu pa je u Trijažnom centru Doma zdravlja ‘’Dr Milenko Marin’’ u sredu pregledano 165 osoba, trideset jedna manje nego dan pre, od kojih se 50 javilo na prvi pregled, a 37 je upućeno infektologu. U ambulanti Infektivnog odeljenja pregledana su 63 pacijenta, a za njih 19 to je bio prvi pregled.

Služba za radiološku dijagnostiku uradila je 138 snimaka pluća, osamnaest manje nego prethodnoga dana, a dijagnostikovana je 21 nova pneumonija. Na kovid odeljenjima lozničke bolnice nalaze se 124 osobe, tri manje nego u sredu, tri pacijenta su na neinvazivnoj, a dva na invazivnoj respiratornoj podršci, saopšteno je danas iz ove ustanove.

Kurir.rs/T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track