tajne svemira

DRAGAN TVRDI DA GA NA RTNJU POSEĆUJU VANZEMALJCI: Savršena su bića, više govore i dominantniji su NEĆE NAUDITI NIJEDNOM ČOVEKU!

Srbija -

Dragan Milenović Šou, zanimanje estradnog menadžera i producenta zamenio je traganjem za istinom o vanzemaljskom životu na obroncima mistične planine Rtanj.

On tvrdi da ga vanzemaljci posećuju i da mu prilikom susreta otkrivaju brojne tajne.

"Ovde sam prvi put sreo i slikao te kugle, a posle nekoliko godina i susreo prve visokofrekventne energije ili vanzemaljce. Oko pola 11 uveče, dok sam bio u kući mi se dogodio prvi susret, to su bila dva savršena bića od dva i po do tri i po metara. Nakon svih tih susreta, a oko pola četiri sam bio sasvim drugačiji čovek", navodi sagovornik u emisiji "300 čuda", koji se, kako kaže, od tada nalazi u njihovoj službi.

Dragan kaže da su ovi heruvimi, bogovi ustvari, prelepi i predivni.

"Odela su im bila od aluminijuma, srebrne boje uz telo. Vanzemaljci nisu roboti, oni su dvopolna bića, ljubav vode drugačije. Prolaze jedni kroz druge, nemaju matericu", pojasnio je Šou i dodao da su prilikom susreta oni dominantniji nad njim, da više govore oni nego on.

"Ništa nisu tražili od mene, oni biraju svoje saradnike na zemlji. Nijedan od njih nije vezan za materijalno, njihove kuće su savršene, oni neće nauditi nijednom zemljaninu iako mogu da usisaju u svoju letilicu 150.000 ljudi. Gde su Inke, gde su Maje?", zagonetno pita Dragan Milenović Šou i odbija da odgovori šta njegovi posetioci zapravo rade na Rtnju.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

19:33

Bliski susret treće vrste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track