FESTIVAL POZORIŠNIH PREDSTAVA ZA DECU KRUŠKA: Kruševačko pozorište organizuje tradicionalnu manifestaciju za najmlađe
Foto: Kurir.rs/Ž.M.

korona odložila festival

FESTIVAL POZORIŠNIH PREDSTAVA ZA DECU KRUŠKA: Kruševačko pozorište organizuje tradicionalnu manifestaciju za najmlađe

Srbija -

KRUŠEVAC - Vrlo teška epidemiološka situacija u Kruševcu i Rasinskom okrugu bila je uzrok odlaganja tradicionalne dečije manifestacije za mesec dana.

- Zbog izuzetno složene epidemiološke situacije u Kruševcu i Rasinskom okrugu, izazvane velikim rastom zaraze od virusa Kovid 19, bio je otkazan revijalni Festival predstava za decu Kruška 14, koji je trebao da se održi od 15. do 22. januara.

Pošto su stvoreni povoljni uslovi Festival će biti organizovan od 11. do 16. februara. Biće primenjene sve antiepidemioploške mere, pa će prisutvo publike biti bezbedno u potpunosti, izjavila je Svetlana Đurđević Đurđa, pr menadžer Kruševačkog pozorišta.

Prema njenim rečima, za sedam festivalskih dana je planirano sedam predstava za decu u terminima od 17 i 19 časova, koje bi izvele pozorišne trupe iz Kraljeva, Kragujevca, Leskovca, Lazarevca, Zaječara i Kruševca, a program će otvoriti predstava “Bambi” iz Požarevca.

Kruševac
foto: Kurir.rs/Ž.M.

Ova tradicionalna smotra teatarskih ostvarenja za najmlađe do sada se organizovala sredinom januara, domaćin je bilo Kruševačko pozorište, a pokrovitelj Grad Kruševac.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track