SINIŠA IZ NIŠA TVRDI DA JE DOPAO ROBIJE ZBOG LJUBAVI Sve zbog 50 godina mlađe konobarice! Od gazde završio kao prodavac na pijaci
Foto: Kurir / M.S.

od dobrostojećeg domaćina do zatvora

SINIŠA IZ NIŠA TVRDI DA JE DOPAO ROBIJE ZBOG LJUBAVI Sve zbog 50 godina mlađe konobarice! Od gazde završio kao prodavac na pijaci

Srbija -

NIŠ - Pravi primer kako se od dobrostojećeg domaćina stiže do zatvora zbog ljubavi, a onda završi na pijaci kao prodavac da bi se prehranio je Siniša Vukić (72) iz sela Krušce kod Niša.

Siniša je nedavno izašao sa sedmomesečne robije, a sada prodaje na jednoj od gradskih pijaca u Nišu.

SINIŠA (70) ZAVRŠIO U DUŠEVNOJ BOLNICI JER VOLI DEVOJKU (20): Proglasili me ludim jer sam zaljubljen u 50 godina mlađu!

Siniša je ispričao da je posle 2017. godine bio usamljen, umrla mu je žena, kuća ostala prazna jer su se deca i unuke raštrkale. Čula se tišina iz zidova, kako kaže. Ima kuću oko koje je bila nekada lepa okućnica sa životinjama, voćem, sada je pusto.

NIš, Siniša Vukić
foto: Kurir.rs/M.S.

Tada, pre pet godina, pojavila se lepa naočita konobarica u lokalnom bifeu, a on se zagledao u nju, iako je bila 50 godina mlađa od njega. Zavitlavali su se, onako vrcavo, a onda je, tvrdi Siniša, počela da mu traži novac, pa da joj kupi mobilni telefon pa još para...

- Duguje mi pozamašnu svotu novca. Za to imam i dokaz - moje blokče, u koje sam 'lupao" recke' i zapisivao koliko mi duguje. Upoznao sam je preko nekog šofera. Bila je konobarica i ja sam joj se nabacivao. Nije odmah pristala da bude sa mnom, ali posle nekog vremena jeste.

1 / 4 Foto: Kurir.rs/M.S.

Davao sam joj i novac i sve zapisivao. Malo sam to radio iz sažaljenja, jer živi u trošnoj kući u jednom selu kod Niša. Onda mi je i prirasla za srce. Nisam ni slutio da ću zbog toga zdrav i prav da idem da se lečim, a zatvor mi nije pao na pamet. Jeste da pijem lek jer sam bio depresivan", potvrđuje danas Siniša raniju priču.

kafa, konobarica, 0309213690
foto: Profimedia

Oni su zajedno bili oko godinu dana , a onda je ona našla drugog, ali kako kaže, "nije stala da me muze".

- Slao sam joj poruke onda da se javi da se vidimo, a onda sam je sreo na autobuskoj stanici. Možda sam pričao malo ljutito, ali hteo sam i da mi se vrati i da mi vrati novac. Ona me je prijavila za proganjanje.

Onda sam ušao u taj sudski proces i osuđen sam, a odležao sam sedam meseci pa je ćerka potpisala da može da mi bude staratelj te sam pušten na slobodu. Sada pod stare dane, penzija nije nikakva, 20.000 dinara, ali ne bojim se rada. Prodajem na pijaci. Kajem se malo što sam ušao u tu ljubavnu avanturu, šta će meni da me selo ogovara, ali tako je sada i ja tu ne mogu ništa - kaže on.

Siniša još jednom napominje da nikada nije nikoga napao i proganjao i da je zapravo kao žrtva dopao zatvorskih rešetaka.

Kurir.rs/Tekst i foto M.S.

Bonus video:

00:30

Miroslav Ilić i bivša ljubavnica ponovo oči u oči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track