DRAGAN IZ BANJE KOVILJAČE OGREBAO KUĆU Milione izvukao na srećki a Srbija još pamti kako je greb posvađao 3 drugarice iz Milanovca
Foto: Lutrija Srbije printscreen

čovek srećne ruke

DRAGAN IZ BANJE KOVILJAČE OGREBAO KUĆU Milione izvukao na srećki a Srbija još pamti kako je greb posvađao 3 drugarice iz Milanovca

Srbija -

BANJA KOVILJAČA - Dragan Radić (54), zemljoradnik iz Banje Koviljače, dugo je sanjao da ima svoj dom. Do ove godine je živeo sa bratom i sestrom u prelepom mestu i uporno igrao razne igre, ali sreću mu je proletos donela greb srećka.

- Odavno sam kupio plac, tu uz kuću gde sad živim, ali znate, treba plac prebaciti na moje ime, a to košta, a onda naravno, kuća… To nisam mogao iako obrađujem nekoliko hektara zemlje, gajim stoku.

srećka, Dragan Radić, greb
foto: Lutrija Srbije printscreen

I tako sve donedavno kad sam ogrebao 3.000.000 dinara - ispričao je Dragan za sajt Lutrije Srbije i dodao: Sad će biti za sve. Prvo ću kupiti presu za seno, a onda pravim kuću. Kad se uselim, ovu grebu ću uramiti i staviti na zid!“

Međutim, Srbija se još seća slučaja iz Gornjeg Milanovca od pre nekoliko godina o kojem su brujali svi mediji - kako je greb srećka posvađala tri drugarice!

Naime, kako su dve od njih tada tvrdile, srećke su kupile zajednički a dogovor je navodno bio da šta god ogrebu podele drugarski na tri ravna dela! Međutim, treća koja je tada ogrebala 30.000 evra prvo im je ponudila po 300.000.

Priča se danima povlačila po novinama, a epilog je bio da je treća na kraju sama i bez reči drugaricama otišla u beograd i u Lutriji podigla dobitak jer je srećka bila kod nje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track