Mihailo Vučević polaže zakletvu danas u Somboru, porodica je tu da ga podrži. Služimo Srbiji!
Foto: Instagram

Miloš Vučević ponosan na starijeg sina koji je na dobrovoljnom služenju vojnog roka

Mihailo Vučević polaže zakletvu danas u Somboru, porodica je tu da ga podrži. Služimo Srbiji!

Srbija -

Stariji sin Miloša Vučevića, Mihailo danas polaže zakletvu u Somboru. On je u septembarskom roku počeo dobrovoljno da služi vojsku, kada je i bio upriličen svečani ispraćaj kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojno-stručno osposobljavanje za rezervne oficire.

Gradonačelnik Vučević ispratio je tada sina Mihaila na dobrovoljno služenje vojnog roka u Sombor, a na svom instagram profile istakao da ovakav gest upućuje na čast, tradiciju i patriotizam.

  • Mihailo…ponos i ljubav! Čast, tradicija, patriotizam! Srećno, sine! – napisao je gradonačelnik.

Dužnost kao mladog čoveka

Sam Mihailo Vučević tom prilikom je rekao da na na to gleda kao na neku vrstu psiho-fizičkog testiranja i kao njegovu dužnost kao mladog čoveka prema otadžbini.

– Očekujem neku vrstu testiranja i da iz svega toga izađem kao mnogo zrelija osoba. To je proces odrastanja koji smatram da svaka mlada osoba treba da prođe. Voleo bih da pozovem sve mlade ljude, momke i devojke da slede naš primer i da isto idu na dobrovoljno sliženje vojnog roka ili u školu rezervnih oficira – rekao je Mihailo Vučević, dodavši da je i student Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track