DAN OTVORENIH VRATA: Na kafu kod predsednika, od ponedeljka u Malom Zvorniku
Foto: Kurir/S.T.

DAN OTVORENIH VRATA: Na kafu kod predsednika, od ponedeljka u Malom Zvorniku

Srbija -

Predsednik malozvorničke opštine Zoran Jevtić pozvao je preko opštinskog portala i svoje fejsbuk stranice sugrađane da iskoriste priliku i ponedeljkom od 11 do 13 časova, u okviru "Dana otvorenih vrata", sa njim razgovaraju o tekućim pitanjima i potrebama za koje smatraju da bi mogli biti rešeni uz podršku institucija.

Prijem za građane jednom nedeljno u određeno vreme daje priliku građanima da se sretnu sa prvim čovekom opštine dok će, naglašavaju u lokalnoj samoupravi, za urgentne probleme i dalje moći da mu se obrate svakodnevno.

Zoran Jevtić, Mali Zvornik
foto: Kurir/T.I.

Ovakvu praksu kabinet predsednika opštine Mali Zvornik primenjuje kako bi omogućio građanima koji imaju potrebu da razgovaraju sa njim da to učine bez nepotrebnog čekanja, a termin je prvi radni dan u sedmici.

Inače, Jevtić navodi da će kada je odsutan sa građanima razgovarati njegov zamenik Milisav Despotović, a prednost će prilikom prijema imati oni koji su prethodno zakazali dolazak. Zbog toga je preporučio sugrađanima da razgovor ranije zakažu na broj telefona 015/471-300.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track