VELIKA AKCIJA POLICIJE U KRUŠEVCU I OKOLINI: Nekoliko isključeno zbog teškog pijanstva, jedan bežao, presretači stigli bentlija...
Foto: MUP Srbije

kontrola na drumovima u Rasinskom okrugu

VELIKA AKCIJA POLICIJE U KRUŠEVCU I OKOLINI: Nekoliko isključeno zbog teškog pijanstva, jedan bežao, presretači stigli bentlija...

Srbija -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu isključili su iz saobraćaja vozače koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, kao i zbog prekršaja nasilničke vožnje i odbijanja alkotestiranja, saopštila je Policijska uprava u Kruševcu.

Policija u Aleksandrovcu zatekla je devetnaestogodišnjeg vozača „audija“ u stanju teške alkoholisanosti sa 1,96 promila u organizmu, koji je udario u parkirano vozilo, a koji je pritom imao probnu vozačku dozvolu.

Prilikom kontrole saobraćaja u Varvarinu, policija je zaustavila dvadestjednogodišnjeg vozača automobila „golf 4“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom psihoaktivne supstance THC.

Pripadnici saobraćajne policije u Brusu, noćas, oko sat vremena posle ponoći, zaustavili su automobil „fijat punto“ kojim je upravljao tridesetsedmogodišnjak, kojem je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu.

Tridesetjednogodišnji vozač „alfa romea“ odbio je da se podvrgne alkotestiranju, nakon što ga je policija nedaleko od Ćićevca zaustavila jer se prethodno oglušio o saobraćajni znak za zaustavljanje i zvučnu i svetlosnu signalizaciju.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, danas su u 11.12 časova, na putu Kruševac – Ravni, u mestu Gornji Stepoš, presretačem zaustavili tridesetogodišnjeg vozača automobila marke „bentli“ koji je upravljao brzinom od 141,2 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje 50 kilometara na čas.

Protiv tridesetogodišnjeg vozača će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track