KAKO IZGLEDA TINDER UŽIVO I U NOVOM SADU! Devojke sede, momci se pomeraju, imaš samo 5 minuta! Flertovanje zagarantovano (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen, Find a date

Kome je dosadio samački život, možda tu nađe ljubav svog života

KAKO IZGLEDA TINDER UŽIVO I U NOVOM SADU! Devojke sede, momci se pomeraju, imaš samo 5 minuta! Flertovanje zagarantovano (VIDEO)

Srbija -

Ljubavni izazovi, upoznavanje, “dejting”, onlajn komunikacija, sve ovo vam je sigurno poznato, ali da li vam je sve to ipak malo dosadilo?

U Beogradu su pronašli zanimljiv način kako da razbiju sve predrasude aplikacija za upoznavanje i virtuelnog odnosa. Ova interesantna zajednica odlučila je da dođe i u Novi Sad, pa se tako u petak, 13. oktobra organizuje “find a date”.

Pod nazivom “Find a date” oni još nazivaju i Tinder uživo, jeste događaj koji spaja ljude i pomaže im da se kroz živu komunikaciju upoznaju, a možda i zaljube.

Na različitim lokacijama organizuju se ova druženja, najčešće u nekim kafićima za koje unapred možete da kupite karte jer je broj mesta ograničen. Na ovom mestu svako ko dođe ima priliku da pet minuta odvoji za upoznavanje i stupi u kontakt sa što više ljudi. Ovde naravno možete upoznati i najboljeg prijatelja ili prijateljicu, ukoliko vas ljubav ipak ne pronađe.

Neki ovo smatraju interesantnim, dok drugi na društvenim mrežama oštro osuđuju ovakav način zbližavanja. Ipak, organizatori poručuju da je ovo sasvim legitiman čin upoznavanja, kao i da se već dugo praktikuje i u drugim državama u inostranstvu.

Šta vi mislite? Svoje utiske možete ostaviti u komentarima

Kurir.rs/NSUživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track