Ostao bez posla u Biblioteci zbog ekonomske krize?

Sistematizacija u Kuršumliji

Ostao bez posla u Biblioteci zbog ekonomske krize?

Srbija -
Predsednik OO DS Milan Nikolić otišao je na odmor i ne zna da li ima gde da se vrati

KURŠUMLIJA - Novom sistematizacijom radnih mesta u Narodnoj biblioteci u Kuršumliji, predsednik OO DS Milan Nikolić je ostao bez posla. U usmenom obrazloženju Nikoliću je pojašnjeno da se njegovo radno mesto ukida zbog svetske ekonomske krize.

"Niko mi zvanično još uvek nije rekao da sam ostao bez posla, ali sam čuo da je tako. Još 12. oktobra novi direktor Dragan Simić mi je rekao da moram da idem na odmor i da posle toga za mene neće biti posla. Kada sam zatražio objašnjenje rekao je da se moje radno mesto ukida zbog svetske ekonomske krize. Ja bih to mogao i da prihvatim da nova vlast nije do sada već zaposlila više radnika u opštini i u nekim javnim preduzećima i ustanovama", kaže Milan Nikolić i dodaje da je radio na mestu višeg knjižničara zaduženog za kulturu.

Direktor Narodne biblioteke Dragan Simić nam je u telefonskom razgovoru kazao da nema vremena da daje objašnjenja: Nezvanično smo saznali da je UO prekjuče usvojio novu sistematizaciju.Inače, posle izbora u Kuršumliji vlast su formirali SNS, NS i DSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja