Porodila se u koloni,  Nikolina zaplakala u komšijinom opelu

Alarmantno: Srbija okovana snegom i ledom

Porodila se u koloni, Nikolina zaplakala u komšijinom opelu

Srbija -
Teodora Talpai (17) iz Aleksandrova rodila Nikolinu u zavejanom automobilu, kojim je sa suprugom krenula u zrenjaninsku bolnicu

ZRENJANIN - Nije Snežana nego Nikolina!- Dok je porođaj trajao, tresao sam se kao prut. Naravno, ne od zime, već silnog uzbuđenja. Kad je beba zakmečala, rasplakao sam se od sreće. Sve se dobro završilo. Teodora je bila veoma hrabra. Devojčica se ne zove Snežana, kako su javili neki mediji, nego Nikolina. Ne ljutimo se zbog greške, neka nam je samo živa i zdrava - u dahu nam je ispričao srećni otac Predrag Mladenović (24), koji je juče sa suprugom Teodorom Talpai (17) preživeo pravu dramu. Sa srećnim krajem. Ona je sada s bebom u zrenjaninskoj bolnici.Sve je počelo oko četiri sata ujutro, kad je njegovoj nevenčanoj supruzi pukao vodenjak.- Moja majka Biljana, kuma Ljilja Levnaić, koja je babica, i ja odlučili smo da Teodoru prebacimo u zrenjaninsku bolnicu. Pozvao sam kolegu Duška Rašetu da nas odveze svojim „opelom“. Na putu između Česterega i Banatskog Dvora naišli smo na velike smetove i oko pola šest stali. Nismo mogli da mrdnemo. Teodora se tu, oko 9.30 sati, i porodila. Srećom pa joj se pri ruci našla kuma Ljilja - priseća se Predrag i kaže da će se venčati čim se Teodora malo oporavi.- Hteli smo i ranije, ali nismo mogli jer je maloletna - veselo priča Predrag.Njegova majka Biljana kaže da veliku zahvalnost duguju doktorki Danijeli Andrić iz Žitišta, jer je pešice došla do vozila i donela svu neophodnu sterilnu opremu:- Verujte, od sreće mi suze radosnice neprestano kvase obraze. Sve se na kraju dobro završilo. Hvala babici i doktorki što su bile uz našu Teodoru. Sad može bez prestanka da veje i do prekosutra... - ispričala je baka Biljana.

Mala Nikolina teška je 3,6 kilograma i duga 54 cenimetra - ILUSTRACIJA
Mala Nikolina teška je 3,6 kilograma i duga 54 cenimetra - ILUSTRACIJA

Majka: Ona je najlepša beba!- Mnogo sam srećna. Sve se dobro završilo. Nikolina je slatka kao med. Teška je 3,6 kilograma, a duga 54 centimetra. Rodila sam najlepšu bebu na svetu. Ne odvajam od nje i ne mogu da prestanem da je gledam - priznala nam je pomalo umorna, ali presrećna mlada majka Teodora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track